Köszöntő

 

gasparovszkytibor

?A siker azokhoz pártol, akik elég energikusak, hogy dolgozzanak érte,
elég bizakodóak, hogy higgyenek benne,
elég türelmesek, hogy várjanak rá,
elég bátrak, hogy megragadják
és elég erősek, hogy megtartsák.?
(Smith)

Szeretettel köszöntöm a Széchenyi Zsigmond Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola honlapjának minden kedves látogatóját!
A világháló nyújtotta lehetőség nagyszerű eszköz, hogy céljainkról, erőfeszítéseinkről, sikereinkről informáljuk mindazokat, akikhez nap mint nap személyesen is kötődünk: tanítványainkat, szüleiket, szűkebb környezetünket, partnerintézményeinket.
De megtalálhatnak minket azok is, akik gyermekük számára egy hagyományaira, eredményeire büszke, értékteremtő képességét céltudatosan megújító nevelőtestület alkotta iskolát keresnek, egy helyet, ahol jó felnövekedni, ahol ?gyökereket és szárnyakat? növesztünk közös erővel, egymásra figyeléssel és mosolyokkal.
A hasznos információkon túl igyekszünk az iskola lelkét is színesen, sokoldalúan megmutatni mindannyiunk örömére.
Mert valljuk, hogy a formálódó gyermeki személyiséget elsősorban a többi ember támogató elismerése, elfogadása és szeretete alakítja. Ez a honlap is egy közösségi tér, mely fejlesztésének célja, hogy többet tudjunk egymásról és ezáltal erősödjenek kapcsolataink.
Ismerjék meg közelebbről intézményünket, tájékozódjanak bemutatkozó oldalainkon!
És ha még többet szeretnének látni színes, tartalmas iskolai életünkből, keressenek bennünket a facebookon is! Ahol sok fényképpel illusztrált tudósítást olvashatnak mindennapjainkról.

Gasparovszky Tibor
igazgató

?Ide kell hoznunk a nagyvilágot, ide kell hoznunk mindent, ami szép, ami jó, ami nemes és amit érdemes.?
/Veres Péter/